Førende indenfor rensning af partikel filtre og katalysatorer

Vi er et af de førende værksteder inden for rensning af partikel filtre og katalysatorer. Vi kan rense næsten alle typer filtre til person-, vare- og lastbiler. Vi har flere typer rensemaskiner, som kan bruges afhængigt af, hvilken filterkerne det er til.

Klik og se din pris

Prisen på at få renset partikelfilter er forskellig fra bilmærke til bilmærke. Klik og vælg bilmærke/ model for at finde din pris.

Nye miljøkrav kræver eftermontering af partikelfilter
Efter 1. juli 2020 må ældre diesel varebiler ikke køre ind i miljøzonen i landets 5 største byer, med mindre de har monteret et partikelfilter. Det gælder varebiler op til 3500 kg., der er indregistreret før 01.01.2007.
Vi kan tilbyde at eftermontere et partikelfilter, der opfylder miljøkravene, så bilen kan blive godkendt til at køre i miljøzonen. Herefter skal bilen til syn.

Hvorfor rense diesel partikelfilter?
Et partikelfilter er det, der renser udstødningsgassen. Filteret er konstrueret til at rense sig selv, men efter mange tusinde kilometer er partikelfilteret fyldt op med sod. En lampe i instrumentpanelet vil advare, når filteret skal tjekkes. Man kan spare mange penge ved at få renset partikelfilteret frem for at købe et nyt, der kan koste op til 20.000 kr. Og rensning af partikelfilter er ikke kun godt for økonomien, det gavner også miljøet.

Ring og hør om mulighederne for din bil.
Vi er specialister på området og har over 15 års erfaring med montering og rensning af partikelfiltre.

Derfor skal du vælge os!
Vi har det rette udstyr til at fejlfinde og måle på bilens udstødningssystem. En defekt komponent f.eks. EGR-ventilen eller indsprøjtningsdyserne kan være årsagen til, at motoren oser for meget og tilstopper filteret. Så det er vigtigt at diagnosticere korrekt, inden rensningen foretages. Vi laver en trykprøvetest før og efter filteret renses, og verificerer resultaterne.

Sådan forgår rensningen
Det afmonterede partikelfilter tjekkes med et kamera for at kontrollere filterets kerne, hvorefter det monteres i rensemaskinen. De aktuelle data indtastes, og der foretages en trykprøvning, for at se, hvor stoppet filteret er. Herefter går rensningen i gang, og efter ca. 20 min. foretages den sidste trykprøvning, og processen er slut. Ofte skal der også en tester på bilens computer, til at resette advarselslampen.  

Du kan eller komme til os med bilen, hvor vores autoværksted er behjælpelig med af- og påmontering. Man kan også vælge at afmontere filteret og sende det til os, hvis det passer bedre. Vi har investeret i det optimale udstyr, og vi sikrer korrekt fejlfinding og professionel service - uden ventetid!

VI RENSER ALTID ET PARTIKELFILTER SAMME DAG, SOM VI MODTAGER DET!


 

BOOK TID NU

RING TLF. 97224499

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 97224499