Gearkasse service

Vi er det naturlige valg, når det drejer sig om reparation og vedligeholdelse af din automatgear- eller manuelle gearkasse. Vi har mange års erfaring og har et utal af markedets bedste testere til at udføre opgaven professionelt. Mange at vores testere er originale testere, og det er ofte bare et spørgsmål om opdatering. Det klarer vi også, og husk vi tilbyder det uden ventetid!

Vi fejlfinder og stiller diagnose dagligt i vores topmoderne testcenter. Vi har alt teknologisk udstyr til rådighed og sætter en ære i at løse alle opgaver optimalt.

100% olieskift på Automatgear/DSG

Ved olieskift, kan man normalt kun skifte ca. 50% af olien. Men vi kan skifte olien 100% med en speciel skyllemaskine.

Når man skyller en gearkasse, monteres en skyllemaskine på gearkassen, som trykker olien rundt i hele systemet. Det sikrer at alt olien bliver skiftet, og det er netop det, der er den klare fordel ved en skylning. Uden en skylning får man ikke de sidste 30 % af den gamle olie ud, hvilket så bliver blandet med det nye olie.
Når alt olien bliver skiftet sammen med filteret kan man virkelig mærke en forskel - gearkassen kører væsentligt bedre! Ydermere mindsker denne metode også nedslidning af anlægget og eventuelle dyre følgeomkostninger.

Vi ved, at det er vigtigt at holde vores kunder kørende i en travl hverdag. Vi tilbyder service eller reparation uden ventetid, og uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi sikrer altid at arbejdet udføres korrekt første gang.

Har du spørgsmål, er vi altid klar med professionel service og vejledning.

Kun hos os får du disse unikke serviceydelser:

  • Professionel service uden ventetid
  • GRATIS lånebil
  • GRATIS hotline
  • Olie service med special-maskine
  • Originale tester
Har du spørgsmål så ring tlf. 97224499