Dieselcenter

Danmarks førende dieselcenter med et væld af kompetencer. Vi brænder for diesel og var nogen af de første til at reparere eksempelvis pumper og dyser, hvilket betyder at vi i dag er den største udbyder inden for reparation af brændstofpumper og dyser i Danmark. Vi har gennem tiden opbygget vores gode og velkendte renomme og vi sætter en ære i at være på forkant med udviklingen, derfor har vi den seneste teknologi til rådighed, samtidig med at vores teknikere løbende efteruddannes.

Kun hos os får du disse unikke serviceydelser:

  • Professionel service uden ventetid
  • GRATIS diesel hotline
  • Mulighed for GRATIS lån af specialværktøj ved køb af reservedele

Vi reparerer og renoverer alle mærker bl.a. Bosch, Delphi, Denso, VDO Siemens samt Stanadyne og vi er forhandlere af Bosch, Delphi, VDO Siemens og Stanadyne.

Den danske vognpark er gennem de seneste år vokset kraftigt på dieselsiden. Dieselteknologien er avanceret og kompleks. Vi er landets største dieselcenter og vores team på dieselværkstedet er yderst kompetente og veluddannede netop for at være på forkant med den nyeste dieselteknologi. Vi er optimalt forberedt til alle former for diagnose, fejlfinding og reparation af alle typer dyser, pumper og dieselsystemer.

Vi kan reparere og renovere langt de fleste dieselkomponenter, såsom dyser og pumper, hvilket i langt de fleste tilfælde giver dig en økonomisk gevinst på den samlede reparationspris.
Har du spørgsmål omkring din dieselbil, synes du ikke den går langt nok på literen, hakker den under kørsel eller noget helt andet så ring eller mail for gratis råd og vejledning - ganske enkelt!

Vi er det naturlige valg når du har en diesel udfordring!

 

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 97224499