Medarbejdere

Lars Fibiger
Værkstedschef

Lars er garant for god service, han arbejder målrettet og systematisk og sørger for at alle de daglige opgaver løser sig. Lars har stor erfaring indenfor autobranchen, og har du spørgsmål så ring, han står klar med gode råd.

Telefon: 43207605
Alexander de Mylius-Benzon
Mekaniker autoværksted

Alexander er en meget alsidig mekaniker og er omhyggelig med sit arbejde. Alexander er kommet hjem til Herning efter at have tilbragt et par år ved Bosch Car Service i Middelfart.

Nicky Skov Olesen
Tekniker

Nicky er udlært hos autoriseret Audi, VW og Skoda forhandler. Han er uddannet diagnosetekniker og brænder for faget. Han har det sorte bælte i fejlfinding og klarer problemer på alle bilmærker. Nicky er en rigtig lun fyr med et godt overblik.

Claus Melchoir Henriksen
Tekniker

Claus er med sine mange års erfaring både guld, sølv og bronze mekaniker/tekniker Inden for Opel, men håndterer naturligvis andre bilmærker med samme ekspertise. Claus er altid glad og en yderst positiv kollega.

Knud Erik Odsgaard
Elektromekaniker

Knud Erik er en unik elektromekaniker der mestrer sit fag. Han har det sorte bælte i montering og reparation af oliefyr og bilvarmere. Driller elektronikken er Knud Erik manden der løser det!

Victor Sand Nielsen
Mekanikerlærling

Victor er i gang med sin læretid på vores autoværksted. Han er en energisk ung mand med masser af gå på mod og har en stor lyst til at lære nyt.

Kasper Rosbjerg Sigmer
Chauffør

Kasper styrer og planlægger alt kørsel ind og ud af værkstedet. Det bliver derfor til et utal af kilometer på de danske veje. Kasper er firmaets mindste mand men har en stor personlighed! Man møder altid en glad og smilende Kasper.

Torben Hansen
Direktør

Torben er kaptajnen for hele flokken hos Ketner. Torben er en yderst positiv karakter og er meget ide-rig, hvilket betyder at vi ikke altid gør tingene helt traditionelt og er samtidig en meget motiverende foregangsmand.

Telefon: 96317575
Henrik Thomsen
Økonomichef

Henrik har ansvaret for den finansielle styring hos Ketner. Henrik er en rolig og tålmodig fyr. Fordybelse i statistikker, analyser og tal i almindelighed er det sukker-kick Henrik skal bruge for at dagen stemmer.

Telefon: 96317581
Christina Christensen
Bogholderi og kontorassistent

Christina er med på holdet, der samler de administrative tråde i organisationen. Hun håndterer bl.a. leverandørfakturaer og jonglerer dagligt med mange opgaver. Christina er altid smilende, har god ordenssans og er altid klar med en hjælpende hånd.

Telefon: 96317574
Birgitte Lænner
Marketing og kontorassistent

Birgitte er en del af bogholderiteamet og håndterer leverandørfakturaer og andre daglige opgaver. Herudover styrer hun vores Facebookside og øvrige former for markedsføring. Hun har et positivt, smittende humør og er altid klar med en hjælpende hånd.

Telefon: 96317584