Medarbejdere

Brian Christensen.
Afdelingsleder

Brian har haft sin opvækst ved Citroën og er afdelingleder for Ketner Herning og Ketner Holstebro. Brian er garant for god service, han arbejder målrettet og systematisk og sørger for at alle de daglige opgaver løser sig. Brian er et meget venligt og humoristisk væsen.

Telefon: 43207605
Ole Kortbek Hansen
Reservedelsekspedient

Ole er ansvarlig for reservedelslageret i Herning. Der skal jongleres med mange numre når både kunder og egne mekanikere skal serviceres. Ole har et dejligt smittende humør og er altid klar med en hjælpende hånd.

Telefon: 30214724
Alexander de Mylius-Benzon
Mekaniker autoværksted

Alexander er en meget alsidig mekaniker og er omhyggelig med sit arbejde. Alexander er kommet hjem til Herning efter at have tilbragt et par år ved Bosch Car Service i Middelfart.

Jonas Clemmensen
Mekaniker autoværksted

Jonas er udlært på vores autoværksted og er efterfølgende fastansat. Jonas er meget dygtig og viste gennem hele sin læretid gode takter. Det var derfor ikke et svært valg at gøre ham til en fast del af teamet. Han er ikke bange for at tage i mod udfordringer og han sætter kvalitet meget højt.

Kasper Kristensen
Mekanikerlærling

Kasper er i gang med sin læretid på vores autoværksted. Kasper er en energisk ung mand med masser af gå på mod og har en stor lyst til at lære nyt.

Nicky Skov Olesen
Tekniker

Nicky er udlært hos autoriseret Audi, VW og Skoda forhandler. Han er uddannet diagnosetekniker og brænder for faget. Han har det sorte bælte i fejlfinding og klarer problemer på alle bilmærker. Nicky er en rigtig lun fyr med et godt overblik.

Claus Melchoir Henriksen
Tekniker

Claus er med sine mange års erfaring både guld, sølv og bronze mekaniker/tekniker Inden for Opel, men håndterer naturligvis andre bilmærker med samme ekspertise. Claus er altid glad og en yderst positiv kollega.

Knud Erik Odsgaard
Elektromekaniker

Knud Erik er en unik elektromekaniker der mestrer sit fag. Han har det sorte bælte i montering og reparation af oliefyr og bilvarmere. Driller elektronikken er Knud Erik manden der løser det!

Jørgen Thomsen
Elektromekaniker

Jørgen er tidligere ejer af afdelingen da den hed TJ Auto-El. Jørgen ønskede heldigvis at fortsætte i de nye rammer med ny ejer og vi trækker meget på hans know-how og erfaring især inden for el.

Kasper Rosbjerg Sigmer
Chauffør

Kasper styrer og planlægger alt kørsel ind og ud af værkstedet. Det bliver derfor til et utal af kilometer på de danske veje. Kasper er firmaets mindste mand men har en stor personlighed! Man møder altid en glad og smilende Kasper.

Torben Hansen
Direktør

Torben er kaptajnen for hele flokken hos Nordjysk Diesel-Elektro og Ketner. Torben er en yderst positiv karakter og er meget ide-rig, hvilket betyder at vi ikke altid gør tingene helt traditionelt og er samtidig en meget motiverende foregangsmand.

Telefon: 96317575
Henrik Thomsen
Økonomichef

Henrik har ansvaret for den finansielle styring hos Nordjysk Diesel-Elektro og Ketner. Henrik er en rolig og tålmodig fyr. Fordybelse i statistikker, analyser og tal i almindelighed er det sukker-kick Henrik skal bruge for at dagen stemmer.

Telefon: 96317581
Heidi Rosenstand Hansen
Bogholderi

Heidi har fingeren på pulsen i administrationen og bogholderiet. Heidi holder styr på os alle og er blæksprutten der samler trådene. Trods mange bolde i luften er der altid overskud til smil og hjælpsomhed.

Telefon: 96317580
Christina Christensen
Kontorassistent

Christina samler de administrative tråde for reservedelslageret og indskrivningen. Hun håndterer leverandørfakturaer og jonglerer dagligt med mange opgaver. Christina har god ordenssans, arbejder målrettet og er altid klar med en hjælpende hånd.

Telefon: 96317574