Autoværksted i Herning - specialist i Volvo

 

Kundefordele

 • Original softwareopdatering
 • Fuld fabriskgaranti
 • Hente / bringeservice i Herning
 • Lånebil tilbydes
 • Ingen ventetid

Få softwareopdatering af Volvo

En original softwareopdatering af din bil sikrer:
• Din Volvo er 100% opdateret
• Den har ingen fejl og mangler i sin software. 

Det betyder normalt, at bilen er vedligeholdt, og levetiden for bilen øges markant. 
En softwareopdatering betyder, at din bil har den nyeste software. Det kan beskrives lidt som at opgradere sin computer. Den bliver hurtigere, og skaber en mere sikker og bedre køreoplevelse. 
Typisk kan man mærke opdatering på, at bilen kører længere på literen, eller at gearskiftet er blevet bedre.

Prisgaranti på reparation af Volvo

Som kunde hos Ketner Herning er du sikker på, at vi udfører reparationer og serviceeftersyn iht. fabrikkens forskrifter, og prisen aldrig overskrider den lokale Volvo forhandler.
 
Skulle du mod forventning have et bedre tilbud fra din lokale Volvo forhandler, så matcher vi det og giver yderligere 10% rabat.
 
Tilbuddet skal kunne dokumenteres og skal indeholde originale reservedelsnumre samt forhandlerens skiltede timepris.Fuld fabriksgaranti

Hos os beholder du fabriksgarantien på din Volvo. Vi laver service på din bil efter bilproducentens forskrifter, og vi er online med Volvo-fabrikken.

Det betyder, at du får det stempel, der skal til i din servicebog/elektronisk for at bevare en eventuel fabriksgaranti og sikrer at kvaliteten af dit serviceeftersyn er i top.

Vi servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Vi opfylder EU-reglementet på alle punkter og har adgang til alle biltekniske data. Derfor kan du være sikker på, at din bil bliver serviceret nøjagtig som fabrikanterne påkræver det, og at fabriksgarantien kan opretholdes.

Hente og bringe service i Herning og omegn

Vi henter og bringer din Volvo for dig.
I en travl hverdag kan det for mange være en udfordring, at få bilen bragt til sit værksted, når der er behov for det. Derfor tilbyder vi at hente og bringe din bil, så hverdagen bliver forstyrret mindst muligt for dig.

Sådan gør du:

• Ring eller mail til os med besked om, hvad vi skal lave på din bil
• Oplys os om, hvor og hvornår vi kan afhente bilen, og hvornår den skal være bragt retur igen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi holder dig og din Volvo kørende

Det er vores mål at gennemføre reparationer af kundebiler, så hurtigt og uproblematisk som overhovedet muligt.

Vores gennemsnitlige reparationstid er ca. 2,8 timer, men selvom vi er blandt markedets hurtigste, kan de færreste undvære bilen. Så derfor tilbydes alle vores kunder en lånebil i reparationstiden.

Vi har fortrinsvis almindelige familiebiler samt varebiler til erhvervskunder.

*Vi tager 160 kr inkl. 100 km for lån af lånebil.

Ingen ventetid som Volvo kunde

Vi har Ingen ventetid på værkstedet! Vi har Drive In Service, hvilket betyder, at du kan komme uden at have bestilt tid.

Skal du videre, kan du låne en bil, ellers kan vi tilbyde en kop kaffe, imens du venter.

Vi er ét af de førende værksteder med speciale i Volvo.

Mange af vores teknikere er efteruddannet systemteknikere ved Bosch Danmark, en meget krævende og anerkendt uddannelse i branchen. Der er rigtig mange reservedele i en Volvo, der er udviklet og fabrikeret af Bosch, hvilket gør vores viden omkring en Volvo meget stor.

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, der er verdens største underleverandør til bilindustrien, og som derfor råder over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Hos os har vi en original Volvo tester og er dermed online med fabrikken. Vi har adgang til det nyeste software og kan opdatere din Volvo. Sagt med andre ord – din Volvo er i trygge hænder hos os! 

Har du spørgsmål vedrørende din Volvo, så hjælper vi gerne telefonisk. Vi udfører alt på vores autoværksted i Herning, eksempelvis serviceeftersyn, bilsyn, rudeskift, dækskifte, aircondition, en kontrollampe der lyser, eller hvis bilen ikke kører optimalt. Så kontakt os - husk det er os uden ventetid! 

Uanset hvad din Volvo skal have lavet, kan det være en fordel at kontakte os. Vi har mange specialer i huset og håndterer opgaven professionelt og sætter en ære i at udføre arbejdet.

Vi er også forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere. På vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop disse type varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din Volvo.

Din Volvo fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Volvo, og tilbyder dig bl.a.

 • Software-opdatering

 • Fejldiagnose center

 • Serviceeftersyn

 • Rudeskift

 • Dækskift

 • Skadecenter

 • Bliv tilmeldt gratis vejhjælp i 2 år ved næste serviceeftersyn – hør os hvordan

Book tid til din Volvo nu

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

Volvo serviceaftale

Foregangsmænd i branchen

Vi er ofte foregangsmænd i branchen og har senest igangsat en servicevogn, som kører ud og hjælper andre værksteder med at trække fastsiddende dyser og gløderør op.

Et problem, der har været kendt længe, og som ofte har betydet en dyr erstatning med nyt topstykke. Det er bl.a. kompetencer som det, der gør os større på Volvo. 

Se folder med specialer

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 97224499