Autoværksted i Herning - specialist i Ferrari, Jaguar og Maserati

 

Kundefordele


 • Fuld fabriskgaranti
 • Hente/bringeservice i Herning
 • Lånebil tilbydes
 • Ingen ventetid

Prisgaranti på reparation af din bil

Som kunde hos Ketner Herning er du sikker på, at vi udfører reparationer og serviceeftersyn iht. fabrikkens forskrifter, og prisen aldrig overskrider den lokale bilforhandler.

Skulle du mod forventning have et bedre tilbud fra din lokale bilforhandler, så matcher vi det og giver yderligere 10% rabat.

Tilbuddet skal kunne dokumenteres og skal indeholde originale reservedelsnumre samt forhandlerens skiltede timepris.Fuld fabriksgaranti

Hos os beholder du fabriksgarantien på din bil. Vi laver service på din bil efter bilproducentens forskrifter, og vi er online med bil-fabrikken.

Det betyder, at du får det stempel, der skal til i din servicebog/elektronisk for at bevare en eventuel fabriksgaranti og sikrer at kvaliteten af dit serviceeftersyn er i top.

Vi servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Vi opfylder EU-reglementet på alle punkter og har adgang til alle biltekniske data. Derfor kan du være sikker på, at din bil bliver serviceret nøjagtig som fabrikanterne påkræver det, og at fabriksgarantien kan opretholdes.

Hente og bringe service i Herning og omegn

Vi henter og bringer din bil for dig.
I en travl hverdag kan det for mange være en udfordring, at få bilen bragt til sit værksted, når der er behov for det. Derfor tilbyder vi at hente og bringe din bil, så hverdagen bliver forstyrret mindst muligt for dig.

Sådan gør du:

• Ring eller mail til os med besked om, hvad vi skal lave på din bil
• Oplys os om, hvor og hvornår vi kan afhente bilen, og hvornår den skal være bragt retur igen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi holder dig og din bil kørende

Det er vores mål at gennemføre reparationer af kundebiler, så hurtigt og uproblematisk som overhovedet muligt.

Vores gennemsnitlige reparationstid er ca. 2,8 timer, men selvom vi er blandt markedets hurtigste, kan de færreste undvære bilen. Så derfor tilbydes alle vore kunder en lånebil i reparationstiden.

Vi har fortrinsvis almindelige familiebiler samt varebiler til erhvervskunder.

*Vi tager 160 kr inkl. 100 km for lån af lånebil.

Ingen ventetid som kunde hos os

Vi har Ingen ventetid på værkstedet! Vi har Drive In Service, hvilket betyder, at du kan komme uden at have bestilt tid.

Skal du videre, kan du låne en bil, ellers kan vi tilbyde en kop kaffe, imens du venter.

Flere af vores teknikere har et stort know-how inden for sportsvogne.

Flere teknikere i vores afdelinger er i deres fritid tilknyttet forskellige racerløbsteams, hvor de laver såvel nye som gamle sportsvogne. 

Vi elsker, når disse biler kommer på vores værksted. Mekanikerne og teknikerne, som servicerer bilerne hos os, er uddannet teknikere ved Bosch, der har udviklet store dele af elektronikken samt reservedelene i disse biler. Har du et spørgsmål, så kontakt os. Vi hjælper gerne med alt, hvad vi kan, så du bliver endnu mere glad for din bil. 

Der findes ikke et værksted i Danmark, som har så mange specialer som os. Så prøv os næste gang bilen skal til service, eller den skal have trimmet motoren!

Vi har mange kompetencer, hvoraf er nogle af dem nærmest små nicheværksteder. Et godt eksempel herpå er, at vi er de eneste i landet, der har udstyret til at teste og rense benzindyser. 

Giv os et kald - vi er klar med professionel service uden ventetid!

Her kan du læse mere om vores mange specialer:

Din bil fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din bil og tilbyder dig bl.a.

 • Software-opdatering

 • Fejldiagnose center

 • Serviceeftersyn

 • Rudeskift

 • Dækskift

 • Skadecenter

 • Bliv tilmeldt gratis vejhjælp i 2 år ved næste serviceeftersyn – hør os hvordan

Book tid til din bil nu

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

Har du spørgsmål så ring tlf. 97224499