Skoda autoværksted i Herning

Kundefordele


 • op til 40% billigere ende mærkeværkstederne
 • Fuld fabriskgaranti
 • Hente / bringeservice i Herning
 • Lånebil tilbydes
 • Ingen ventetid

Prisgaranti på erstatning af Skoda

Som kunde hos Ketner Herning er du sikker på, hos vi udfører reparationer og serviceeftersyn iht. fabrikker, forskrifter og prisen aldrig overskrider den lokale Skoda-håndtager.

Skull du mod forventede har et bedre tilbud fra din lokale Skoda forhandler, så matcher vi det og giver andre 10% rabat.

Tilbuddet skal kunne dokumenter og skal indeholde originale forbeholdes antal samt forhandlerens skiltede timepris.Fuld fabriksgaranti på din Skoda

Hos Ketner Herning beholder du fabriksgarantien på din Skoda. Vi laver service på din bil efter bilproducentens forskrifter og vi er online med Skoda-fabrikken.

Det betyder, at du får det stempel, der skal til i din servicebog/elektronisk for at bevare en eventuel fabriksgaranti og sikrer at kvaliteten af dit serviceeftersyn er i top.

Vi servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Vi opfylder EU-reglementet på alle punkter og har adgang til alle biltekniske data. Derfor kan du være sikker på, at din bil bliver serviceret nøjagtig som fabrikanterne påkræver det og at fabriksgarantien kan opretholdes.

Hente og bringe service af din Skoda i Herning og omegn

Vi henter og bringer din Skoda for dig.
I en travl hverdag kan det for mange være en udfordring, at få bilen bragt til sit værksted, når der er behov for det. Derfor tilbyder vi at hente og bringe din bil, så hverdagen bliver forstyrret mindst muligt for dig.

Sådan gør du:
• Ring eller mail til os med besked om, hvad vi skal lave på din bil
• Oplys os om, hvor og hvornår vi kan afhente bilen og hvornår den skal være bragt retur igen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi holder dig og din Skoda kørende

Det er vores mål at gennemføre reparationer af kundebiler, så hurtigt og uproblematisk som overhovedet muligt.

Vores gennemsnitlige reparationstid er ca. 2,8 timer, men selvom vi er blandt markedets hurtigste, kan de færreste undvære bilen, så derfor tilbydes alle vore kunder en lånebil i reparationstiden.

Vi har fortrinsvis almindelige familiebiler samt varebiler til erhvervskunder.

*Vi tager 160 kr inkl. 100 km for lån af lånebil.

Ingen ventetid som Skoda kunde

Vi har Ingen ventetid på værkstedet! Vi har Drive In Service, hvilket betyder, at du kan komme uden at have bestilt tid.

Skal du videre, kan du låne en bil ellers kan vi tilbyde en kop kaffe imens du venter.

Skoda service i trygge hænder hos Ketner Herning

Vi er et af Danmarks førende Skoda autoværksteder og på vores værksted råder vi over det bedste udstyr, som er designet til en Skoda. Med vores tester kan vi være online med fabrikken, hvilket bl.a. betyder at vi har adgang til det nyeste software og kan opdatere bilens systemer. Vi vil altid være godt forberedt, når du besøger vores autoværksted og du vil bl.a. opleve at reservedelene ligger klar.

Din Skoda er en bil med meget teknologi og en meget stor del af elektronikken er udviklet af Bosch, hvor vores teknikere bliver uddannet. Systemteknikeruddannelsen ved Bosch er krævende og er meget anerkendt i autobranchen. Bosch er verdens største underleverandør til bilindustrien, og derfor råder vi over et meget stort program at originale reservedele, som vi kan købe direkte fra fabrikken, hvilket mange andre ikke har mulighed for - det kommer vores kunder til gavn!

Har du et spørgsmål til din Skoda så er du velkommen til at give os et kald, vi hjælper meget gerne med rådgivning så du kan få den bedste oplevelse med din Skoda. Vi laver alle reparationer på din Skoda eksempelvis serviceeftersyn, rudeskift, dækskifte, aircondition, skade arbejde, eller en motor som ikke kører rigtigt.

Din Skoda fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Skoda og tilbyder vi dig bla.

 • Software-opdatering

 • Fejldiagnose center

 • serviceeftersyn

 • Rudeskift

 • Dækskift

 • Aircondition

 • Skadecenter

Book tid til din Skoda nu

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

Timepris på service 697, -

Forhandlere af Eberspächer og Webasto bilvarmere

Vi er også forhandlere fra både Eberspächer og Webasto bilvarmere og på vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af disse typer varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din Skoda.

 

Trustpilot
Har du spørgsmål så ring tlf. 97224499