Autoværksted i Herning - specialist i Hyundai

Kundefordele


 • op til 40% billigere ende mærkeværkstederne
 • Fuld fabriskgaranti
 • Hente / bringeservice i Herning
 • Lånebil tilbydes
 • Ingen ventetid

Prisgaranti på erstatning af Hyundai

Som kunde hos Ketner Herning er du sikker på, at vi udfører reparationer og serviceeftersyn iht. fabrikkens forskrifter og prisen aldrig overskrider den lokale Porsche forhandler.

Skulle du mod forventning have et bedre tilbud fra din lokale Porsche forhandler, så matcher vi det og giver yderligere 10% rabat.

Tilbuddet skal kunne dokumenteres og skal indeholde originale reservedelsnumre samt forhandlerens skiltede timepris.


Fuld fabriksgaranti på din Hyundai

Hos Ketner Herning betragter du fabriksgarantien på din Hyundai. Vi laver service på din bil efter bilproducentens forskrifter og vi er online med Hyundai-fabrikken.

Det betyder, når du får det frimærke, der skal til jeg servicebog / elektronisk til at blive bevist og eventuel fabriksgaranti og sikrer på kvalitet af dette serviceeftersyn er i toppen.

Vi servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forsknings- og efterbehandlerreserver af præcis den samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Vi brugerer EU-reglementet på alle punkter og har adgang til alle biltekniske data. Derfor kan du være sikker på, ved din bil bliver serviceret nøjagtig som fabrikanterne påkræver det og på fabriksgarantien kan opretholdes.

Hente og bringe service af din Hyundai i Herning og omegn

Vi henter og bringer din Hyundai for dig.
I en travl hverdag kan det for mange være en udfordring, at få bilen bragt til sit værksted, når der er behov for det. Derfor tilbyder vi at hente og bringe din bil, så hverdagen bliver forstyrret mindst muligt for dig.

Sådan gør du:
• Ring eller mail til os med besked om, hvad vi skal lave på din bil
• Oplys os om, hvor og hvornår vi kan afhente bilen og hvornår den skal være bragt retur igen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi holder dig og din Hyundai kørende

Det er vores mål at gennemføre reparationer af kundebiler, så hurtigt og uproblematisk som overhovedet muligt.

Vores gennemsnitlige reparationstid er ca. 2,8 timer, men selvom vi er blandt markedets hurtigste, kan de færreste undvære bilen, så derfor tilbydes alle vore kunder en lånebil i reparationstiden.

Vi har fortrinsvis almindelige familiebiler samt varebiler til erhvervskunder.

*Vi tager 160 kr inkl. 100 km for lån af lånebil.

Ingen ventetid som Hyundai kunde

Vi har Ingen ventetid på værkstedet! Vi har Drive In Service, hvilket betyder, at du kan komme uden at have bestilt tid.

Skal du videre, kan du låne en bil ellers kan vi tilbyde en kop kaffe imens du venter.

Velkommen til Ketner Herning et af Danmarks førende Hyundai specialværksteder.

Mange af vores teknikere er efteruddannet systemteknikere ved Bosch Danmark, en meget krævende og anerkendt uddannelse i branchen. Der er mange reservedele i en Hyundai, der er udviklet og fabrikeret af Bosch, hvilket også gør vores viden omkring netop en Hyundai meget stor. Vi har de rigtige testere til Hyundai, der i samarbejde med vores teknikere kan fejlfinde, stille en diagnose og reparere et givent problem på din Hyundai.  

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, der er verdens største underleverandør til bilindustrien, og som derfor råder over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Sagt med andre ord – din Hyundai er i trygge hænder hos os! 

Vi udfører alt på din Hyundai som eksempelvis serviceeftersyn, bilsyn, rudeskift, dækskift, aircondition, en kontrollampe der lyser eller hvis bilen ikke kører optimalt, så kontakt os - husk det er os uden ventetid!

Uanset hvad din Hyundai skal have lavet kan det være en fordel at kontakte os, vi har mange specialer i huset og håndterer opgaven professionelt og sætter en ære i at udføre arbejdet. Sidst men ikke mindst er vores reparationspriser altid yderst konkurrencedygtige. 

Vi er også forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere og på vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop disse typer varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din Hyundai. 

Specialer:

Din Hyundai fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Hyundai og tilbyder vi dig bla.

 • Software-opdatering

 • Fejldiagnose center

 • serviceeftersyn

 • Rudeskift

 • Dækskift

 • Aircondition

 • Skadecenter

Book tid til din Hyundai nu

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

Timepris på service 697, -

Foregangsmænd i branchen

Vi er ofte foregangsmænd i branchen og har senest igangsat og servicevogn som kører ud og hjælper andre værksteder med at trække fastiddende dyser og gløderør op.

Et problem der har været kendt længe og som ofte har betydet og dyr erstatning med nyt topstykke. Det er bl.a. kompetencer som det der gør os stærke på Hyundai.

Ydermere er vi det eneste værksted der kan teste benzindyser på en Hyundai af nyere årgang.

Trustpilot
Har du spørgsmål så ring tlf. 97224499