Fiat autoværksted i Herning

Kundefordele


 • op til 40% billigere ende mærkeværkstederne
 • Fuld fabriskgaranti
 • Hente / bringeservice i Herning
 • Lånebil tilbydes
 • Ingen ventetid

Prisgaranti på erstatning af Fiat

Som kunde hos Ketner Herning er du sikker på, hos vi udfører reparationer og serviceeftersyn iht. fabrikker, forskrifter og prisen aldrig overskrider den lokale Fiat håndværker.

Skull du mod forventede har et bedre tilbud fra din lokale Fiat forhandler, så matcher vi det og giver andre 10% rabat.

Tilbuddet skal kunne dokumenter og skal indeholde originale forbeholdes antal samt forhandlerens skiltede timepris.Fuld fabriksgaranti på din Fiat

Hos Ketner Herning beholder du fabriksgarantien på din Fiat. Vi laver service på din bil efter bilproducentens forskrifter og vi er online med Fiat-fabrikken.

Det betyder, at du får det stempel, der skal til i din servicebog/elektronisk for at bevare en eventuel fabriksgaranti og sikrer at kvaliteten af dit serviceeftersyn er i top.

Vi servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Vi opfylder EU-reglementet på alle punkter og har adgang til alle biltekniske data. Derfor kan du være sikker på, at din bil bliver serviceret nøjagtig som fabrikanterne påkræver det og at fabriksgarantien kan opretholdes.

Hente og bringe service af din Fiat i Herning og omegn

Vi henter og bringer din Fiat for dig.
I en travl hverdag kan det for mange være en udfordring, at få bilen bragt til sit værksted, når der er behov for det. Derfor tilbyder vi at hente og bringe din bil, så hverdagen bliver forstyrret mindst muligt for dig.

Sådan gør du:
• Ring eller mail til os med besked om, hvad vi skal lave på din bil
• Oplys os om, hvor og hvornår vi kan afhente bilen og hvornår den skal være bragt retur igen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi holder dig og din Fiat kørende

Det er vores mål at gennemføre reparationer af kundebiler, så hurtigt og uproblematisk som overhovedet muligt.

Vores gennemsnitlige reparationstid er ca. 2,8 timer, men selvom vi er blandt markedets hurtigste, kan de færreste undvære bilen, så derfor tilbydes alle vore kunder en lånebil i reparationstiden.

Vi har fortrinsvis almindelige familiebiler samt varebiler til erhvervskunder.

*Vi tager 160 kr inkl. 100 km for lån af lånebil.

Ingen ventetid som Fiat kunde

Vi har Ingen ventetid på værkstedet! Vi har Drive In Service, hvilket betyder, at du kan komme uden at have bestilt tid.

Skal du videre, kan du låne en bil ellers kan vi tilbyde en kop kaffe imens du venter.

Ketner Herning - Vi elsker italienske biler og ved alt om en Fiat.

Vi har de rigtige testere til rådighed og har flere mekanikere, som har haft deres opvækst ved Fiat. Vi har også flere teknikere som er uddannet ved Fiat og sammen med de mange teknikere vi har, der er efteruddannet som systemteknikere gennem Bosch har vi et stærkt team. Det er helt sikkert at din Fiat er i trygge hænder hos os!

Vi har adgang til alt know-how fra Bosch, som er verdens største underleverandør til bilindustrien. Vi råder derfor over et meget stort program af originale reservedele og branchens bedste og mest avancerede testudstyr. Der findes ikke en opgave vores autoværksted ikke kan klare på en Fiat.

Vi udfører alt på din Fiat som eksempelvis serviceeftersyn, olieskift, dækskift, rudeskift, bilsyn, aircondition, en kontrollampe der lyser eller problemer med elektronikken/motoren. Kontakt os - husk det er os uden ventetid!

Det kan som nævnt være en fordel at kontakte os uanset hvad din Fiat skal have lavet, vi har mange specialer i huset og håndterer opgaven professionelt og sætter en ære i at udføre arbejdet.

Vi er også forhandlere af både Eberspächer og Webasto bilvarmere og på vores elværksted er elektromekanikerne specialister i montering og reparation af netop disse typer varmere og kan derfor skræddersy den optimale løsning til din Fiat.

Her kan du læse mere om nogle af vores specialer:

Din Fiat fortjener den bedste service

Vi tager professionelt hånd om din Fiat og tilbyder vi dig bla.

 • Software-opdatering

 • Fejldiagnose center

 • Serviceeftersyn

 • Rudeskift

 • Dækskift

 • Aircondition

 • Skadecenter

Book tid til din Fiat nu

Udfyld formular, og du modtager bekræftelse fra os.

Timepris på service 697, -

Ketner Herning Foregangsmænd i branchen

Ofte er vi foregangsmænd i branchen og har senest igangsat en servicevogn som kører ud og hjælper andre værksteder med at trække fastsiddende dyser og gløderør op.

Et problem der har været kendt længe og som ofte har betydet en dyr reparation med nyt topstykke.

Det er bl.a. kompetencer som det der gør os stærke på Fiat.

 

Har du spørgsmål så ring tlf. 97224499